Hej alla kolviksbor sommarvärmen, här kommer lite info från Bryggfogden!

IMG_1237.JPG

Vi har fortsatt våra arbeten i Såg och blötviks hamnen och börja nu äntligen bli någorlunda färdiga med våra brygg arbeten inför sommaren 2015.

Badstranden

Under veckan har vi bytt ut den gamla badbryggan till en ny stabilare och bredare variant. Samt lagt ut skyddsbojar för badande. Vi hade planerat att flytta gamla badstegen över till nya bryggan, men den var i så dåligt skick så vi har köpt en ny som inte än blivit levererad.  Vi hoppas att den nya stegen kan monteras i helgen om allt går som planerat. Vi ber också om ursäkt för att y-bommarna till nya bryggorna felaktigt blivit upplagda på stranden. Förhoppnings vis är det borta när helgen är slut. 

Sågviksbryggan

Lördagen den 4 juli är planen att fortsätta med installationen av y-bommar vid betong pontonerna till de som beställt. Vi ber om ursäkt för alla bojar som nu ligger i vägen mellan betongpontonerna., dessa kommer på sikt att tas bort.

För båtägare i Sågviken vill vi också uppmärksamma att det ligger två brygg förankrings stenar österut som förankrar inre betong pontonen, en strax utan för badbryggan den andra mellan båda betong pontonerna i linje med badbryggan. För mer djupgående båtar som går längre in kan de vara ett problem. Kontakta berggruppen för mer info om stenarna.

Hälsningar Torgny Andersson