Hej, alla kolviksbor, nu installerar vi nya bryggor i vår fina hamn!

Det innefattar rivning av gammal pålad brygga i Sågviken. Installation två nya betong pontoner i Sågviken. I tillägg en förlängning av sågviksbryggan i trä och betong. Detta ger oss fler platser och mindre underhåll samt möjlighet till y-bom.

Vi ber om ursäkt för röran denna vecka. Arbeten kommer att vara klara i början av nästa vecka. Platserna vid Sågviken kommer att justeras i sida och i storlek. De som har beställt y-bom får platserna längst ut mot badstranden.

På utsidan av den nya betong pontonen blir det 8 stor-platser och på insidan 12 mellan platser. Brygg sektionen flyttas ut cirka 3.5 meter så vatten djupet blir cirka 1.6 meter på utsidan och 1.4 meter på insidan en stor förbättring mot tidigare cirka 1 meter.

Vi kommer att justera platserna på blötviksbryggan också. Men det kommer ske senare i år. Vi återkommer med info om detta

Om ni har frågor kontakta brygg gruppen.  

Hälsningar Bryggfogde Torgny Anderssson