Uppdatering av hemsidan

Hej,

Det har varit lite si och så med uppdateringen på hemsidan, vilket vi i styrelsen ber om ursäkt för. Det har under året hänt en hel del, bland annat ett större vägförbättringsarbete i K3 i samband med att Värmdö Kommun förlagt vatten och avlopp till resterande fastigheter på Tottkällevägen. Vi har även påbörjat arbetet med Solviksstigen som skall vara klar till våren.

Det har också varit väldigt mycket schaktarbeten för fiber och el. Vi försöker gå alla ledningsägare till mötes samtidigt som vi är rädda om våra vägar. Som många säkert märkt schaktas det lite här och var och återställningen är inte den bästa. Vi har nu äntligen fått tag på rätt personer hos ledningsägare och entreprenörer och hoppas på en smidigare process framöver. Det är viktigt att ni som får fiber och el inkopplat är uppmärksamma på hur entreprenörerna sköter sig och vi ser gärna att ni hör av er till Johan eller Tony om ni ser att man inte sköter detta på ett bra sätt, eller har sönder lyktstolpar, brevlådor etc.

Bryggor och trappor har också rustats upp under året. Vi kommer sammanfatta året i verksamhetsberättelsen och kallelse till årsmöte kommer gå ut under februari och någon gång i mitten av mars siktar vi på att hålla årsmötet.

Hälsningar

Styrelsen KSF