Årsmöte och Corona/Covid-19

Vi har i styrelsen vägt fördelar och nackdelar med att genomföra årsmötet. Vi kommer i alla lägen att följa myndigheternas rekommendationer. Att inte genomföra årsmötet får stora konsekvenser för föreningen, vi måste fastställa årsbokslut, budget, debiteringslängd samt ha en styrelse.

Vi uppmanar så många som möjligt att utnämna någon som företräder via fullmakt för att begränsa antalet personer på stämman. Den personen kan då företräda fler fastigheter och få mandat att företräda er i dessa frågor. Alla underlag finns på hemsidan, det går även bra att komma förbi Johan Axelsson på Alkällevägen 40 och hämta informationen, detta måste överenskommas per telefon, 0709-583 584.

Vi kommer se till att stolar står med c.a 1,5m avstånd och ha begränsat antal sittplatser, vi hoppas att så många som möjligt kan stå.

Givetvis skall alla som känner något som helst symptom beskrivet av folkhälsomyndigheten stanna hemma.

Vi kommer göra vad vi kan för att genomföra stämma så smidigt som möjligt, vi kommer med andra ord inte ha några informationspunkter med utan endast beslut.

Styrelsens förslag till svar på inkomna motioner kommer inom kort att publiceras på hemsidan tillsammans med övriga dokument inför årsstämman som redan ligger under fliken “dokument - inför årsmöte”

Vi beklagar situationen och försöker vara pragmatiska. Under våren planeras en extra årsstämma gällande investeringarna i K3 enligt lantmäteribeslut, detta berör endast K3.

/Styrelsen KSF