Information från Närpolisen 20/2-5/3 2017

Som ett led i utökat arbete med grannsamverkan får vi information från närpolisen. Vi uppmanar all att hålla ögon och öron öppna och anteckna misstänkt verksamhet och regnr på fordon som kan kopplas till detta.

Här kommer information om inbrottsläget under ovan tid för Värmdös del och den kan man bara tolka som mycket angenäm då det inte finns en enda anmälan gjord angående inbrott eller försök till inbrott i villa eller lägenhet. Det finns dock ett anmält inbrott i fritidshus på Propellervägen, Värmdö .Det är ett förråd tillhörande fastigheten som haft inbrott och detta har skett någon gång mellan 20/2 och 2/3. Ett larm utlöstes den 24/2  och verktyg tillgreps enligt anmälan.

För övrigt kan tilläggas att det också anmälts 2 inbrott i båt och 8 tillgrepp av båtmotorer. Platser som drabbats är Rönnäsuddsvägen och Tennisbanevägen, Stavsnäs. Signalvägen på Ingarö, Ringsalavägen, Värmdö samt Byns gård, Djurö och Marenstigen i Djurhamn.